LiteWire Bøjlebehandling

litewire_fordele
Ring til LiteWire specialist på 70877184

LiteWire kan rette skæve, trangstillede og roterede fortænder. Og hvis du har mellemrum mellem dine fortænder, er det ofte også muligt at lukke eller reducere disse med LiteWire. Behandlingen foretages kun af tandlæger, som er certificeret i brugen af LiteWire.

Københavns Tandlæge er certificeret i brugen af LiteWire, kontakt os for at høre om du LiteWire er den rette løsning for dig.

Udseende

Kosmetisk tandregulering kan hjælpe dig af med skæve fortænder eller mellemrum, der måske er blevet tiltagende værre gennem flere år.

Et attraktivt smil udståler sundhed, overskud og kan være med til at styrke dit selvværd.

Tandregulering er ikke kun for børn og unge. Mange voksne vælger idag at få rettet deres tænder, og det er der flere gode grunde til.

Sundhed

Skæve og trangstillede fortænder bliver ofte abnormt slidt, hvilket betyder, at du mister din tandemalje. Desuden kan det være svært at holde ordentligt rent mellem tænderne, hvilket øger risikoen for kronisk tandkødsbetændelse, som igen kan føre til parodontose hos nogle.

Fordele ved LiteWire

litewire
Behandling med LiteWire er fokuseret på de forreste tænder, som du smiler med. Dine kindtænder og dit sammenbid vil derfor ikke ændre sig i større grad. Af samme grund varer behandling kun ganske få måneder – i modsætning til almindelig tandregulering, der kan tage op til flere år.

LiteWire er designet med din komfort som udgangspunkt. Til forskel fra normale “togskinner” i metal består LiteWire af tandfarvede komponenter, der kombinerer høj æstetik med den veldokumenterede effekt af fast apparatur. Det betyder, at du er garanteret synlige resultater på kort tid, uden at ændre på din livsstil. Til forskel fra andre tandbøjler vil din udtale være næsten perfekt, og du behøver ikke bekymre dig om at skulle tage bøjlen ud, når du spiser.

Hvordan fungerer LiteWire?

LiteWire benytter avancerede superelastiske nikkeltitanium buer (wires), der skånsomt men effektivt ændrer fortændernes position via små keramiske brackets. Disse brackets placeres med en moderne inddirekte bonding teknologi, som gør det hurtigt og nemt for tandlægen at sætte dem på- Normalt vil tandlægen se dig til kontrol hver fjerde uge og lave små justeringer, der sikrer et optimalt resultat for dit nye smil.

En revolutionerende kombination af moderne materialer, gennemprøvede teknikker og en innovativ tilgang til kosmetisk tandregulering gør LiteWire til det naturlige valg på vejen til et attraktivt smil – enkelt og effektivt.

Ring til vores LiteWire specialist på 70877184