icon_tele 33 11 44 99 - BESTIL TID

Ny patient? Start her

Velkommen som ny patient hos Københavns Tandlæge v/ CityDent. Lad os i fællesskab bevare dine tænder – de er guld værd.

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig, og give dig den bedste oplevelse og behandling. Vi har stor erfaring med alle typer behandlinger, og kan derfor rådgive dig professionelt omkring de forskellige behandlingsmuligheder.

3 gode grunde til at vælge os:

 • Mange års erfaring
 • Smertefri behandling
 • Professionel behandling i behagelige omgivelser

Når man får ny tandlæge er det vigtigt at vide hvilke behandlinger du har behov for og hvordan vi bedst muligt kan rådgive dig om dine tænder. Derfor er det vigtigt med en Diagnostisk forebyggende grundydelse.

Hvis du ønsker at vi rekvirerer din journal og evt. røntgenbilleder fra dine tidligere tandlæger, bedes du oplyse tandlægens navn og evt. telefonnummer. Så sørger vi for at have journalen, når du kommer første gang.

Udenfor åbningstid? Udfyld blot formularen herunder


Dit første besøg

 • Oprettelse af Journal
  Loven siger at man som tandlæge er forpligtet til at oprette en journal hvori den nye patients tænder kortlægges. I den skal der stå, hvilke og hvor mange tænder du har. Om du har fået lavet nogle huller med plast eller sølv, og hvor disse fyldninger sidder. I journalen registreres også eventuelle sygdomme og allergier som tandlægen må have kendskab til.
 • Eftersyn af tænder, tandkødet, slimhinder og kæbeleddet
  Det giver tandlægen et indblik i, om der er behandlingskrævende tilstande. Dette eftersyn danner grundlag for behandlingsplanen.
 • Behandlingsplan med prisoverslag
  Tandlægen fortæller hvad der skal laves og i taler om hvilke behandlingsmuligheder der findes. Du får samtidig et prisoverslag over behandlingerne, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Over et år siden du har besøgt en tandlæge?

Hvis det er over et år siden du har været til tandlægen sidst, anbefaler vi nye patienter, at vi tager et røntgenbillede af tænderne. Det gør vi da langt de flest huller opstår i mellemrummet mellem tænderne, det kan være svært at holde rent og ligeledes svært at opdage i god tid. Et røntgenbillede kan afslører selv små huller, før de skal bores i.

Tandrensning

Det er vigtigt at man får fjernet tandsten, da de samler bakterier. Man kan ikke selv fjerne tandsten, det skal gøres af enden en tandlæge eller tandplejer. Derfor anbefaler vi at man får lavet en tandrensning hvis man ikke har været til tandlægen i over et år.

Prisen for røntgenbilleder og tandrensning er fastsat af sundhedsstyrelsen og er derfor ens for alle tandlæger i Danmark.

Behandlinger ved første besøg

Undertider kan det være nødvendigt med en mindre behandling ved første besøg. Det kan være et lille hul der f.eks. kræver fluorlakering, så man undgå det bliver større. Behandlinger er ikke inkluderet i prisen for en almindelig undersøgelse.

Der vil ved første konsultation ikke blive lavet større behandlinger. Du vil få en ny tid inden for en uge.