Om Københavns Tandlæge

om klinikken

Morgan Olsson og Poul Kirketerp overtog den nuværende klinik i 1999 og startede Københavns Implantat Center op i januar 2000 efter en omfattende renovering. Inden da lå klinikken på privathospitalet i Charlottenlund. Siden da har de ekspanderet og udvidet til Falster, hvor de i 2009 overtog Storstrøms Implantat Center efter specialtandlæge Ole Jølst.

Grunden til overtagelsen skyldtes behovet for at videreføre en kirurgisk henvisningspraksis i området. I dag er der et stort samarbejde i mellem de to klinikker, da begge tandlæger og deres narkoselæge arbejder både i København og på Falster. Rutinerne og kvaliteten er ligeledes ens. Herved opstår der ikke subkulturer og personalet kan nemt skifte mellem arbejdsstederne.

ISO- 9001/88-certificering

Vi stiller store krav til kvaliteten i vores klinik. Derfor har vi lagt meget vægt på at kvalitetssikre vores arbejdsgange og kirurgiske behandlinger. Det er også derfor at vi med stolthed kan sige at vi, som den første specialklinik i Danmark, har fået ISO-9001/88-certificeringen. Et bevis der bevidner at vi lever op til kravene indenfor vandkvalitet, hygiejne og It-sikkerhed.

Klinikken

Til at byde velkommen i klinikken er vores receptionist. Vores klinik er beliggende i hjertet af København, nærmere betegnet Vester Voldgade 86, 2 th. tæt på Rådhuspladsen og Tivoli. Her er en behagelig atmosfære med rolig musik, søde og venlige medarbejdere. Derudover er det også muligt at få en kop kaffe, The mm.


 

Her finder du os:

Vester Voldgade 86, 2 sal
1552 København V

Hvis du har svært ved at finde os, så prøv at find den kendte københavnske restaurant Rio Bravo.
Vi bor ovenpå den.

Parkering:

Som patient har du mulighed for at parkere i nærheden af klinikken på Dantes Plads.
Fra Politigården op til H.C Andersens Boulevard er der også mulighed for at parkere, endda til en lidt billigere takst.

Offentlig transport:

Er du med det offentlige, er Hovedbanegården eller Vesterport den tætteste togstation og i gåafstand til klinikken. Derudover er det også muligt at tage buslinjerne: 2A, 5A, 6A, 10, 12, 14, 33, 69 til Rådhuspladsen.

Regler for afbud og tidsbestilling

Tidsbestilling foregår enten på mail eller telefon: 70 87 10 00. Ved udeblivelse flere gange sendes en regning.