icon_tele 33 11 44 99 - BESTIL TID

Tandblegning – få et smukt nyt smil

Der er mange ting der misfarver vores tænder blandt andet drikkevarer som te, kaffe, rødvin, cola eller rygning. Der kan også opstå misfarvninger, hvis nerven i en tand er død.

Derfor skal du få lavet en tandblegning:

  • Få dit smukke smil tilbage
  • Risikofri tandblegning
  • Skånsom behandling
  • Vi har mere end 20års erfaring
  • Garanti for et flot resultat

Du er velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvordan du kan få glæde af en tandblegning.

Hjemmeblegning og klinikplejning

På klinikken foretager vi hjemmeblegning og klinikplejning.

Du får en specialfremstillet skinne og blegemiddel med hjem, som du skal bruge hverdag i 2 timer, (Eller når du sover) i op til 14 dage. Der vil være en ugentlig kontrol hos tandlægen, for at sikre at alt er som det skal være.

Hjemmeblegning er en skånsom form for tandblegning, derfor er det den behandling vi foretager på klinikken. Da man foretager blegningen over en længere periode, bruger man et mindre kraftig blegemiddel, det er skånsomt overfor dine tænder og tandkød, samtidig med at det giver et flot smil.

Hvis man har fyldninger eller kroner på sine fortænder, skal man være opmærksom på, at disse ikke vil blive bleget, så man efter en blegning, måske ønsker at få udskiftet enkelte fyldninger pga. den opståede farveforskel.

Hvem kan få en tandblegning?

Personer over 18 år med normal tandhygiejne er egnede til en tandblegning.

Personer med tandkødssygdomme, slidt emalje, ubehandlede huller eller blottede tandhalse er uegnede til tandblegning.

Efter tandblegningen

Nogle patienter kan opleve, at have meget følsomme tænder de første par dage efter en behandling. Men der er ikke dokumenteret nogen langvarige komplikationer som følger af en tandblegning.
Hvor langt tid en tandblegning holder kommer and på hvor meget misfarvende mad og drikke patienten indtager. Typisk vil det være tid til en ny tandblegning efter 1-2 år.