icon_tele 33 11 44 99 - BESTIL TID

Effektiv tandretning med Inman Aligner

Ring til os på tlf 70877184

Inman Aligner er navnet på en enkel og aftagelig bøjle, der retter skæve fortænder op, på en hurtig og effektiv måde. Prisen er lav og resultaterne er fantastiske!

Dine fordele ved denne tandretning:

  • Hurtig: Det tager typisk kun 6-16 uger. Meget hurtigere end de traditionelle behandlinger.
  • Aftagelig bøjle: Man kan selv tage bøjlen af, i op til 6 timer om dagen.
  • Skånsom: Dine tænder rettes på en skånsom måde, og du får et flot resultat.
  • Effektiv og Billig: Det er en billig, men effektiv form for tandregulering.

Hvilke tænder kan rettes med Inman Aligner?

Tænderne skal være sunde og raske. Du må ikke have paradentose, rodsspidsbetændelse eller lignende sygdomstilstande. Disse ting undersøger tandlægen inden behandling. Hvis du har implantater kan disse ikke rettes med Inman Aligner. Vi tilbyder kun tandregulering med Inman Aligner til personer over 18 år.

Hvordan virker en tandretning med Inman Aligner?

Inman Aligner skinnen bliver fremstillet og justeret så den passer til dine tænder. Skinnen skal sidde på tænderne i 16-20 timer om dagen, så længe behandlingen varer, men det er muligt at tage den af i op til 6 timer om dagen. F.eks. Når man spiser tager man selv skinnen af. Typisk varer et behandlingsforløb 6-16 uger.

Skinnen trækker og presser lige så langsomt og forsigtigt dine tænder på plads i tandbuen. Undervejs kommer du ind til kontrol, så vi kan sikre os at skinnen fungerer som den skal.

Vil du vide mere om Inman Alignere så klik her.

Er det en sikker behandling?

Ja, det er en meget sikker behandling. Der er ingen alvorlige bivirkninger ved behandlingen. De gener man kan opleve, er i forbindelse med at man ikke er vant til at have en skinne i munden. Derfor kan det i starten føles lidt underligt og påvirke din udtale. Selv om Inman Aligner er en skånsom form for tandregulering kan tænderne i starten af behandlingen bliver lidt ømme.

Hvor længe holder resultatet?

Tænderne kan dreje sig tilbage igen efter måneder eller år, hvis man ikke gør noget for at forebygge at det sker. Derfor er der to muligheder efter tænderne har opnået den ønskede position: enten fastgør man en tråd på bagsiden af tænderne som ikke kan ses. Tråden fastholder tænderne i den ønskede position, så de ikke drejer sig tilbage. Eller man bruger en skinne om natten som fastholder tænderne i den ønskede position. Uanset hvilken af de to muligheder du vælger, er det inkluderet i behandlingen og prisen.

Du er velkommen til at kontakte os så vi kan bedømme om inman aligner er den rette behandling for dig.

Ring til os omkring Inman Aligner behandling på 70877184

Se præsentationsvideo

Videoen nedenfor viser hvordan Inman Aligner fungerer og viser desuden før-efter eksempler fra forskellige behandlingsforløb.